profweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne dolar cukkalaması, bir dolarım bile yok. İyice saçmalıyorsunuz önyargılarınız zihninizi ele geçirmiş neredeyse. Yoruldum gerçekten artık, sürekli bir alaycı bakış açısı ve üstten bakma.

Lafınız da belli, "uzak durun lütfen".
Ne demek ya bu? Ben zaten uzak duracağımı söylemişim nedir bu sizi rahatsız eden? Ama siz söylediniz diye değil çok şükür sorgulayarak uzak durmaya karar verdim.

Bana göre kripto sistemi bencil bir sistemden ibarettir, çok kişi para kaybeder az kişi kazanır. Ve kripto da kazananlar da genelde önceden de daha fazla parası olan kişiler oluyor. Yani zengin zenginleşirken fakir fakirleşiyor. Böyle bir sistem için çalışırken hala daha diyorsunuz ki ülkemin parası için sorgularım inançları. Bence önce ülkenin parasını değil de ülkenin insanlarını düşünseniz daha iyi olur, bu kadar bencil olmayın lütfen.
senin dolar alıp almamanın önemi yok sizin gibi faiz haram şu bu diyenler dolara euro ya yükleniyor mu yüklenmiyor mu? oraya bakacaksın, sen almıyorsun dindaşın alıyor. genelinize konuşuyorum haliyle. sana dinin serbest bırakmamış mı doları euro yu? so ?

saçma argümanlarla sektörü kendi kafanızda bi yerlere çekip duruyorsanız uzak durun demem gayet normal. neymiş elon bitcoin alıyormuş elon doge alıyormuş sonra üstten satıyormuş.

bana ne kardeşim elondan tesladan şundan bundan? piyasaları manipüle eden bi ton adam var. balinasından pump gruplarına bi sürü adam. bunların tümü yine hisse senetlerinde de mevcut. git araştır bakalım gamestop hissesinin başına son 6 ayda neler gelmiş. ya da uğraşma ben senin için koyayım

1 sene önce değeri 5-10 dolar olan hisse 350 lere çıkıyor oradan 190 lara düşüp tekrar 325 lere fırlıyor şu anda da 50 dolarlarda.

senin dinine göre bununla iş yapmak normal mesela bunu sorgulamıyorsun ama kriptolar söz konusu olunca yok spekülasyon yok elon şu bu konuşmaya başlıyorsun. short pozisyonda milletin neler yaptığını bi araştır bakalım o investment şirketlerinin ne dümenler çevirdiğini kimleri nasıl yolduğunu. senin dininde bu işlerin döndüğü mecralarda alım satım yapmak sıkıntı yaratmıyor ama.

bilmediğinden konuşuyorsun, bilmediğinden inanıyorsun. ben de sana diyorum ki. otur, oku, araştır, sorgula. inanacaksan ondan sonra inan.

aksi halde konuştuğun her şey hayatın gerçekleriyle yukarda görselde gösterdiğim örnek gibi, çelişir.