işi yapmak isteyen yapar yapmak istemeyeni de zorlayamazsınız ayağa yatma diye birşey yok sonuçta babalarının hayrına yapmıyorlar. uzman ara kısmından bakınız.
Birilerini is yapmaya zorladigimizi nereden cikardiniz siz ? Yapmak istemeyeni tesekkur edip ugurluyoruz zaten . Uzman ara kisminida biliyoruz , merak etmeyin.
Vardır da gerçekten meşgullerdir hocam
Olabilirde hocam mesgul olanlara lafim yok , adamin isi vardir , ben ne kadar az bilen var demek istiyorum. Yoksa bizde yogunluktan baskasina yaptiriyoruz , kendi sitemiz degil musterimiz.
Gördüğüm kadarı ile sizde wordpress işlemleri yapıyorsunuz. Siz neden yapmıyorsunuz ? Belki verilen iş size göre basit ancak kişilere göre zaman kaybı olan bir iş.
Şimdi ben gelip 1500₺ teklif versem işi bana yaptıracak mısınız ? Tavrınızı yanlış buluyorum. Eğer bu iş çok acilse bionluk üzerinden ilan oluşturup 30₺ ye yapabilecek arkadaşlar bulabilirsiniz.
Saygılarımla iyi akşamlar.
Yogun oldugumuz icin yetistiremedik , o yuzden disaridan birisine yaptirmak amacindayiz. Is istir zaman kaybi diye birsey yok bizde. 1500 TL verilecek is var is var. Her islemin bir bedeli var verdiginiz teklif is icin makul ise yaptirilir , degilse yaptirilmaz. Yorumunuz cok cok anlamsiz.