Bir kripto serüveni başlatmak isterken bu konuyu görmek üzücü oldu
Ben amatör olarak kripto para ticareti yapan birisiyim ve bunu kabul ediyorum.

Dogecoin furyasının 2. gününde girerek parayı 3 - 3.5'a katlamayı başardım. Şuan 2 aylık bir altcoin sepeti oluşturdum beklemeye geçtim.
Kaldıraç sistemi nedir ne değildir 10 dolar ile denedim. Zararsız çıktım çünkü başaramayacağımı anlayıp normal olan long işlemi ile devam ettim.

Birincisi hiçbir işte hırs yapmamanız gerekir. Kumarda da aynısı geçerlidir ki siz zaten kumar oynamışsınız.
Nasıl iddia oynayan birisi 10 lira kaybettiğinde 20 lira kazanmak için daha fazla yatırıyorsa siz de aynı şekilde aynı hataya düşmüşsünüz.

Kriptodan ziyade bunu borsa olarak adlandırmak gerekir çünkü bu hisse senetlerinde, kağıtlarda da aynıdır.
Sadece eğlencesine girdiğimiz kripto para borsasından çok çok ümitliyim

Önemli olan yükselen coine girmek değil yükselecek coine girmektir ki 2 hafta sonunda bile ufak ufak coinin nasıl yükseleceğini anlamaya başladım.
Örneğin ATH seviyesinden (Tüm zamanların en yüksek seviyesi) yüksek olan bir coini almak biraz kumara giriyor çünkü coin bile bir sonraki aşamada ne yapacağını bilmiyor iken sizin doğru tahmini yapmanız çok zor.

Altcoin boğası başlayacağı zaman ath seviyesinden henüz uzak (örneğin 5-10 kat düşük coinlerden bir sepet oluşturmak işinize yarayabilir.)

Yatırım tavsiyesi değildir, belki hakkınızda hayırlısı olan bu olabilir.

İyi forumlar dilerim.