Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

N11, Trendyol, Sahibinden gibi e-ticaret yazılımları hangi yazılım dili ile yazılmış ve sizce bu scriptleri kim yazıyor? Daha önce bir script üzerinde çalıştım dil sistemi v.s her şeyini yaptım güzel oldu fakat php sürümü çok eski işimi görüyor projemi devam ettirebiliyorum fakat kusursuz değil.

Aklımda yazılım için bir fiyat yok eskiden 5 - 10 bin falan verip böyle güzel bir şey yaptırabilirim diye düşünüyordum ama artık kesenin ağzını açacağım ve şöyle 50 bini falan gözden çıkartarak iyi bir yazılım yaptırmak yada satın almak istiyorum.

Bir yazılım şirketi ile anlaşma yapmak istiyorum sizce hangi firmayı tercih etmeliyim yada hangi fiyatlara bu işi şöyle kaliteli bir şekilde yaptırabilirim.
Bu tarz sistemler scrip demek ya da hangi dille yazilmis diye sormak yanlis olur bence. Bu tarz buyuk sistemlerde tek bir dil olmaz. Backend tarafinda bir cok dil kullanilir, microservisleri vardi, database icin bile birden fazla cozumler kullanilabilir.

50K TL'ye ancak kendinize ait guzel bir e-ticaret sistemi yazdirtabilirsiniz. Sahibindne, N11 gibi projeler beklemeyin bu fiyatlar. Bu tarz projelerde database'e veri kayit et, PHP ile DB'den data cekten cok daha fazlasi.