Uygulama adı : İslami Bilgi Yarışması Uygulama linki : https://play.google.com/store/apps/d....islamiyarisma Yayınlanma zamanı : 02.04.2020
Satış Fiyatı:
950 TL Uygulama ile artık ilgilenemiyorum bu yüzden satılmadığı her geçen gün değeri azalıyor. Bu yüzden fiyatı 700 TL' ye düşüyorum.
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Admob Reklam Mevcut Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Uygulama İslami Bilgiler içerdiğinden Admob üzerinden pek çok reklamı kısıtladım. Bu yüzden geliri düşüktür. Günlük 5 TL ye kadar çıktığı oldu şuan günlük 0.50 ve 1 TL arası. İndirilme/Değerlendirilme sayısı : 1165 Üye Sayısı/3k+ İndirme/101 Değerlendirme İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : %20 Organik %80 Reklam Günlük aktif kullanıcı sayısı : Reklamsız 50 (Reklam verince günlük 800+ aktif kullanıcı vardı) Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Tüm kaynak kod ve içerik Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Hosting üzerinden soruları çekiyor, online yarışma olduğu için Firebase' de kullanıyor. (Hosting dahil değildir.) 3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Codecanyon üzerinden satın alındı. Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Ürünü Codecanyon üzerinden kendim satın aldım. Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Sınırsız Lisans Geliştirici hesabı dahil mi? : Değil, transfer edilecek Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Yok
Google Play' de online olan tek İslami Bilgi Yarışması. Farklı bir sektörde yoğun olduğumdan düzenli ilgilenemiyorum. Bu yüzden çok ilerletemedim. Fakat talep olan bir uygulama. Google Ads reklamı veya İslami sayfalara reklam vererek büyütülebilir. Kelimesinde 6. sırada çıkıyor, ilk sıradaki uygulama 500k+ indirmeye sahip. Uygulamayı Codecanyon üzerinden satın aldım. (Uygulama linki:
https://codecanyon.net/item/quiz-online/22412465) R10'dan Re-skin yaptırdım. 20 gün civarı da Google Ads reklamı çıkıldı. İçerisinde 7 kategori ve 712 adet soru var. Toplam 1165 üyesi var. Uygulama aktif oynanan bir uygulamadır. Liderlik tablosunda 726 kişi vardır. İlk sıraya geçmek için devamlı oynayan kişilerde mevcut. İndirip liderlik tablosuna göz atabilirsiniz. Reklam gelirini artırmak için reklam düzenlemesi yapılabilir. Çok sık reklam çıkartan bir uygulama değildir.