picpoket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 bin mi ? : ) yanlış anlamayın hocam ama 50k ya o proje için IDE'yi açmam. yanlış bir düşünce üzgünüm... Bunlar milyonluk projeler. Sadece elasticsearch ile aktif bir şekilde çalışana arama algoritmasını bile 1-2 milyondan aşağıya yazdıramazsınız. Yazarım diye varsa ya aptaldır yada d*landırıcı... Reklam bütçesi ile ilgili olan kısımlara hiç girmiyorum bile...

Edit :
n11.com -> enson .net idi muhtemelen hala öyledir.
sahibinden.com -> iş ilanlarını görmüştüm ağır java ve .net istiyorlar.
trendyol.com -> son mevcut haliyle aktif java ve nodejs kullanıyorlar. frontend tarafında hibrit bir yol izliyorlar.
milyonluk projeler ile ilgileniyorsan burada ne işin kardeşim ben milyon tane ürün satışı yapıp anlık olarak yüzbinlerce kişiyi sitede tutacağım bir projeden bahsetmiyorum. benim bahsettiğim projede günlük max. 3-5k arası bir ziyaretçi akışı olacak kendime göre bir planım var ve bahsettiğim rakamlara ben zaten yazdırırım ve o rakamları versem kalkıp da burada bu soruyu sormak yerine gider yabancı şirket arayışına geçer oradan alırım
ayrıca kendine göre bilgili olabilirsin fakat insanlar 50 100 dolarlarla milyar dolarlık şirketler kuruyorlar. hayal dünyasında yaşamaya ve insanların konularına bu şekilde balta yorumlar atmaya devam et sen