Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 2-3 aydır çok ciddi bir ikinci el araba arayışları içerisindeyim. Bu güzel Ülkemizin Malum piyasasını hepimiz biliyoruz. Nakitim 40 Bin TL dedim olmadı, 50 dedim olmadı en son 75 Bin TL'ye çıkardım. Ama gene yok yok yok yok!!! Nerede çarık çürük araba varsa, nerede hurda çalışmayan araba varsa tamir edip piyasaya sürmüşler. Buradan bu fiyat aralıklarında araba alacaklara uyarımdır. Çok dikkatli olsunlar. Resimlerdeki ile gerçekte ki çok farklı oluyor.
Bende düşündüm taşındım 75Bin TL vereceksem biraz daha kredi çeker sıfır araca girerim. En uygun sıfır araç için ve benim bineceğim araba Fiat Egea geldi.
Şimdi gelelim can alıcı noktaya!
Şimdi sizlere 2021 ile 2020 model Hatchback ve Sedan tipi 4 adet araç göstereceğim.
Bana göre aynı fiyatlarda aynı tip 2020 model araç 2021'e göre daha donanımlı geliyor.
Ama işte diğeri de son model 2021 araç oluyor. Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Bilenler, bilgisi olanlar tecrübeli olanlar varsa arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi söylemekte çekinmeyin. Pazartesi bayiye gidip son noktayı koymayı düşünüyorum Allah'ın izniyle.
Şimdi Aşağıda Önce Hatchback Modelini Paylaşıyorum:
2021 Urban Donanım vs 2020 Mirror Donanım
Burada 2020 Modelin 2021'e göre fazlası geri görüş kamerası vs. var.
2021 Urban Donanım vs 2020 Mirror Donanım
Bunda da aynı şekilde 2020 modelinde ekstra olarak görüş kamerası, krom detaylar vs. var.