çok uzunca yazdım bilgiler verdim ama geri sildim.akademik yazı gibi oldu.kopyalayıp makale diye kullanmasınlar diye
apartmanın varsa merdiven in çık. en fazla 2-3 basamak atlayacak şekilde.ben pandemi döneminde 9 katlı aaprtmana in çık 1 tur olmak üzere 17 defa tur yaptım.çok nefes nefese kalmadım ama azcık zorladım. 20 turuda geçerdim istesem. 1 ayda basen kalça eridi.lakin bacak kalın kaldı. merviden inmek çıkmak bacaklara bazla fayda etmez. bacak koşmakla erir.
evde sguat can sıkar evde yapılan her tür spor can sıkar. evde yürüyüş bandıyla 1 km yürüyemem ama açık havada 10 km koşarım. evde sadece vucut geliştirme salonum olsa sıkılmazdım.
en iyi yağ yakan spor yüzmektir ama havuzda değil denizde. denizdeki tuz yağları parçalıyor.havuzdada erirsin ama havuzda 6 ay.denizde 2 ayda.
koşu ile yüzmeyi kıyaslarsam hergün 7 km ye yakın koşarak 6 ayda eritemediğim basen ve kalçamı denizde sıkı yüzerek 2 haftada eritmiş ve ilk defa hayatımda baklava denilen dilimleri hiç vucut geliştirme sporu yapmadan görmüştüm.
yine dayanamadım.çeyrek makale gibi oldu
teşekkürler ben spor salonuna gitmeyi çok istiyorum ama yks sınavına hazırlanıyorum hem dershane hem spor salonu hem de evde ders çalışmak çok zorlar beni en fazla yapabileceğim evde squad falan benim bacaklarım kaslı bir yapıya sahip yağ oranı çok az sadece basen ve popo kısmım yağlı ve göbek onlar içinde spor salonunda vakit harcamak istemiyorum bu süreçte yüksek ihtimal sınavdan sonra ağır bir spora başlayacağım çünkü spor fiziken ve ruhen çok rahatlatan bir şey