Teşekkürler
@alicanbaskirkan; hocam. Sayenizde yeni sürüm (v2.5) sürümünü daha hızlı test etme imkanımız oldu.
Genel Bilgilendirme; Yeni sürüm yazılım güncellemesinde oldukça köklü değişiklikler yapılmış olup, uzun vade'de sorunsuz çalışabilmek için bir süre daha test yapmaya devam edeceğiz. Hala yazılımsal olarak eksikliklerimiz mevcuttur. Tamamen testlerden emin olduktan sonra sistemde bulunan BİLGİLENDİRME 'de Bu konu altında ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.
Bununla beraber yoğunluğu ve telefon trafiğini azaltmak için, kurulumlar ve tüm işlemleri herkes kendisi yapabilecektir.
Detaylı videolar hazır olduğunda, sistemde bulunan BİLGİLENDİRME menüsünde yayınlanacaktır.
Muhammed abiyle tanışıklığım ve ilk ticaretim yaklaşık 5 ay öncesine dayanıyor yazılımı ilk yayınladığı vakitler.
Doğrusunu söylemek gerekirse hesap almıyorum kendisinden başka yöntemler kullanıyorum. Lakin kullandığım yöntemler sıkıntıya girdiği vakit kendisinden aldığım hesaplar cankurtaran gibi imdadıma yetişti hep.
Sağolsun o da ne zaman arasam kırmadı satışları durdurduğu vakit bile yardımcı oldu ve hesap sağladı. ( konuyu açtığı günden beridir yorumlarımla, tecrübelerimle destekçisiyim. )
Hem bilgi hem karakter olarak on numara adamdır. Malum Faceden kaynaklı yine herkes sıkıntı yaşıyor, hesapları yine imdadımıza yetişecektir. Sistemde heniz kullanmaya fırsat bulamadığım hesaplarım kaldı yazılım güncellenince denemek için sabırsızlanıyorum. Çok iyi bir şey çıkacağından eminim. Saygılar