Merhaba Ahmet Bey,
İncelemelerimde TurkNet kaynaklı sorun bulamadım. Paketinize tanımlı en yüksek hızı almaktasınız. Akşam 19.00 - 24.00 arası bölgesel kullanım yoğunluğuna bağlı olarak paketinizde %50 kadar hız düşmeleri gerçekleşebilir.Buna herhangi bir müdahale sağlayamıyoruz. Fakat bu saatlerin dışında kablolu bağlantıda paketiniz de %20 kadar hız düşüklüğü yaşanabilir. Bu değerlerinin üstünde hız kayıplarını kablolu bağlantı ile yaşıyorsanız değerlendirebilmem için yaşadığınız saat aralığında kablolu olarak 15 dakika arayla 3 defa olmak üzere başka bir bağlantı ve program kullanmadan TurkNet internet sayfamızdan hız testi yaparak bizlere tam ekran görüntüsünü online işlem merkezi üzerinden göndermenizi rica ederim.İyi günler dilerim
Dediği yoğunluk her ISS'de görülebilen yoğunluk. Farklı sitelerde hız konusunda sorun yaşamıyorsanız bu ISS kaynaklı değil girdiğiniz site ile alakalıdır. Ben 75 mbit hız alıyorum ama bazı yerlerden 5 mbit dosya 1 dk da zor iniyor. Ha keza 2.4 GHZ ile bağlanıyorsanız ve bulunduğunuz lokasyonda çok fazla kablosuz ağ varsa parazite neden oluyordur. Ya kablolu bağlantı kullanacaksınız yada 5 GHZ a geçeceksiniz.