Backlinkim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asıl gönderen kişinin ad ve soyadı ile sizin adınız ve soyadınız aynı olabilir. Data karışıklığı meydana gelmiş olabilir. Şikayet talebinde bulunduğunuza iyi yapmışsınız. Bir karışıklık durumu varsa eğer çözerler diye düşünüyorum.
Hocam isim benzerliği olup aynı kişiyle numara benzerliği de olur mu o biraz tohaf onu da geçtim bana en yakın olan şubeden gönderim yapılmış olmasıda tohaf kaldı umarım çözülür umarım data karışıklığıdır.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam göndermekten vazgeçtiğinizi, teslim olmadan geri gelmesini istediğinizi belirtin hem içinde ne olduğunu görürsünüz. isterseniz şikayetçide olabilirsiniz işlemi sizin adınıza kimin yaptığını güvenlik kameralarından bulabilirler hemen
Hocam gönderiyi hiçbir şekilde sahiplenmek istemiyorum geri gelmesini istediğimde sahiplenmiş olacağım şikayetime geri dönerlerse eğer hiç bir şekiilde teslim edilmemesini istiyeceğim o nedenle geri gelir ve kamera kayıtları ile içinde ne olduğuna bakmak istiyorum.

tugberkkuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok garip belki kargo şirketi alıcı ile satıcıyı karıştırdı hocam oda olabilir kargo size geliyordur
kargo hareketlerine bakınca teslim edilen şubeden çıkış yapılmış görünüyor hocam ayrı yeten gelmesini beklediğim bir kargoda yok.