Ya hocam sen neyden bahsediyorsun, şu anda altının değeri rezervi ile mi ölçülüyor. Ekonomi yüksek lisansı yaptım böyle bir cümle duymadım. Yapmayın lütfen
Altın değeri rezervine göre belli olsaydı zaten 100 yıldır fiyatı %5 aşağı - %5 yukarı olup sabit bir çizgide ilerlerdi. Rezerv ile değerin hiçbir ilişkisi yok, üstelik altın rezervi yıl 2021 olmasına rağmen halen bilinmiyor. Bunu da araştırabilirsiniz
Ayrıca Türkiye'nin de çok yakın bir zaman içerisinde kendi kripto parasını üreteceğini açıklamasını okudunuz mu? Dünya blockchain üzerine gelişmeye devam edecek.
Türk lirasının değeri neye göre belirleniyor? Bir arsanın, tarlanın değeri neye göre belirleniyor? Lütfen cevaplar mısınız? Bir sürü aldığım evden, tarladan örnek veriyorum bir tanesine bile cevap vermeden devam ediyorsunuz.
Gördüğüm kadarıyla yurtdışında yaşıyorsunuz, çok daha fütürist bir yaklaşım beklerdim sizden. Siz en iyisi çarşıya inin esnafa 1 kilo pirinç verin karşılığında tavuk almaya devam edin çünkü kullandığınız Euro'nun da herhangi bir rezerve karşılık üretilmediğini biliyor olmalısınız.
Bu sizin düşünceniz saygı duyarım ancak bana göre kripto paralar büyük belirsizlik içeriyor veya bilgim olmadığı için böyle yaklaşıyorum.. Kolay gelsin.