mutluymuşum gibi davranıp mutluymuşum gibi gözüküp içi boş kutu gibi duruyorum
hahaha, ilahi hocam, siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün, gece gece güldürdünüz beni teşekkürler
Sizlere nacizane tavsiyelerim
Trafik çekmek üzerine ingilizce araştırma yapınız, ancak trafik kaynakları sınırlı sayıda var
Ya seo öğreneceksiniz googledan trafik alacaksınız, yada sosyal medya kullanacaksınız, veyahut whoer reddit gibi siteleri araştırıp trafik çekme yöntemlerini araştıracaksınız
Bu anlattıklarım kendi açacağınız websitenize trafik çekmek için, websitenizde de reklamlar olacak, reklamdan kazanç sağlarsınız
Sosyal medya hit için genelde pinterest kullanılıyor, instagram ın websitelere hit gönderme konusunda ne derece başarılı bilmiyorum
Facebook var birde, Facebookta sayfanız varsa yada satın alırsanız video yükleyip youtube gibi reklamdan kazanç elde edebilirsiniz
Bunun dışında affiliate sektörü var, satış ortaklığı, Satış ortaklığını çok sayıda kişi pinterest ile yapıyor, başarı oranını bilmiyorum
Aynı zamanda satış ortaklığını reklam vererek iyi kazananlar var, youtubede bir kanal var aylık 80 100bin dolar kazanıyor, Clickbank ürünlerine facebook ta reklam vererek
Clickbank benzeri onlarca platform var, yeterki siz trafik kaynakları yaratın
Pinterest ile bir yemek tarifi sitesi açıp yada güncel konuların olduğu blog sitesi açıp, pinterestten siteye trafik çekip kazanç sağlayabilirsiniz
Yada İnstagram hesap büyütüp yada satın alıp eticaret yapabilirsiniz, Telefon kılıfı, kolye, takı vesaire
Bunun dışında amazon olayları var, dropshipping, fba fbm vesaire, Ebay ile de dropshipping yapanlar var,
Dropshipping stoksuz ticaret demek, aliexpress yada başka yerden bir ürün bulup üstüne kar oranınızı koyup ebay amazonda ürünü yayınlayacaksınız
Ürünü satın alan kişi olursa, sizde ürünü aldığın yerden kendiniz sipariş verip, sizden ürünü alanın kargo bilgilerini girip, kendi sipariş ettiğiniz ürünü başkasına gönderebiliyorsunuz
Amazon olaylarında bazı sıkıntılar var detaylarını bilmiyorum, hesap kapanma falan vardı
Bunun dışında makale yazabilirsiniz
Yada Mobil yazılım öğrenip uygulama oyun yazıp, yada kısmen öğrenip hazır uygulamalar alıp reskin denilen editlemeler ile uygulamayı düzenleyip markete yükleyebilirsiniz
Veyahut Bilgisayar programlama dilleri öğrenip script tema eklenti yazıp satabilirsiniz
Yada animasyon programları öğrenip animasyon yapıp youtube için kanal açabilirsiniz
Eğer aklınızda daha düzgün bir kategori varsa animasyona gerek kalmaz
Yazılım ve animasyon emek gerektiren iştir 1 2 günde öğrenemezsiniz, aylarınızı yıllarınızı vermeniz gerekir,
Son olarak eğer birikmiş biraz paranız varsa, Borsada kendinizi geliştirebilirsiniz, Teknik analiz öğrenip ayda rahatlıkla bin 2bin lira kazanırsınız, ama bunun için minimum 10 bin lira gerekir, 10 bin liranın yüzde 10 20 kazanırsınız ayda,
Kripto piyasası çok hareketli olduğu için bu rakamlara daha kolay çıkarsınız, Ancak borsa konusunda şunu bilmeniz gerekir ki, sizin kazancınız birilerin kayıpları, ve kazandığınız gibi kaybedebilirsinizde
Yıllardır internet sektöründe olan biri olarak aklıma gelenler bunlar