batukay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komplo teorisinden başka bir şey değil bu. Ben ortalama 5-6 hesaptan aynı ibana para çekmiştim. Hepsinin pini de aynı aynı isim ve aynı adrese aitti. Ama Adsense'ye sorsanız bir kişi birden fazla hesap açamaz. Ama içinizin rahat olmasını istiyorsanız yeni bir iban kullanın.
hocam sizin şu ana kadar ban yemediğiniz, yemeyeceğiniz anlamına gelmez. ne zamandan bahsediyorsunuz bilmiyorum, 2015 yılına kadar bende aynı adrese pini gelen farklı adsenselerden aynı bankaya ödeme aldım. Artık durum öyle değil. Hala yapan vardır belki ama ipte cambazlık yapıyorlar farkında değiller.

range adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle yapayım, zaten fatura falan keseceğim için bu sefer ofis adresi, şirket ibanı vs. kullanılacak mecburen. Her türlü farklı, bir tek ad soyad aynı olacak.

Umarım problem olmaz, teşekkürler.
Bir kaç konu alta üste gidin ban mesajlarını okuyun çoklu hesaptan dolayı. Farklı tel farklı numara elbette riski azaltıyor ama yüksek gelir durumunuz var ise bence risk almaya değmez. Yok mu bir aile yakını anne baba eş vs. ikinci hesabı açabileceğiniz. O şekilde ilerleyin. Ya da belki şirket adına Adsense açılabiliyordur onu araştırın. İBAN şirketin olacak ise, kullanıcı adına da şirket yazılabilir belki, araştırmak lazım.