Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Flarum gayet basit aslında. Beta sürümde olmasına rağmen de stabil. Ama kullananlar da şu sorunu görüyorum. Admin panele giriyor her uzantıyı aktif ediyor. Uzantıları aktif ederken ayarlarına bile bakmıyor. Giffgaff gibi büyük topluluklar var sorunsuz kullanan. Mesela giriş sorununu ele alalım. Bir uzantı kurarsınız. Bu uzantının en son sürümünde hata olabilir. Çok sık güncelleme alam bir forum altyapısı flarum. Uzantıları sık takip etmek lazım. Hata tespiti yapmak kolay. Loglarda her sey cikar. Azicik sanal sunucu kullandıysanız ssh dan flarum u çok rahat yönetebilirsiniz. Mesela ben hosting lerde flarum kurarken uzantıları localhostta xammp da kuruyorum. Test ediyorum. Sorun çıkaracak olan uzantıyı takip ediyorum. Güncelleme ile sorun fixlenir ise hosting paketimde uzantıyı barindiriyorum. Hosting için ssh da olmasa hiç bir şekilde flarum da sorun yaşamadan kullanabiliyorsunuz.
Mybb derseniz kaç senenin yazılımı. Onla kıyaslamak bi acıdan yanlış. Mybb sistemi oturmuş ama eski mantıkta oturmuş bi sistem. Temalar ile responsive ligi çözdün hadi. Onda da illa sorunlar oluşur. Ben mybb kullanımında bi uzantı kurup aktif edip. Sonra kaldırırken sitemin çöktüğünü bilirim. Her yazılım da mükemmel değil
Alternatiflere bakin discourse mesela. Vanilla. Nodebb. Flarum aralarında en aktif topluluğu sahip. Benim Flarum da kalma nedenlerimden biri de bu.