mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Akşam üzeri zaten çıkmadan önce diyeceğim hocam. SEO konusunda çok üst bilgim yok sadece başlıklar, açıklamalar, işte anahtar kelime kalın yazmak, site hızı, h1 etiket kullanımları dışında bilgim yok diyeceğim. Ben wordpress biliyorum. Ama bulduğu site html çıktı. Html kodlama da bilmem pek ama 1 2 ayda bir şeyleri kopyala yapıştır ile başarabildim.

Ortalık elemanı olunca sunucudan mail aç, pazaryerleri şifrelerini değiş, mail aç, yedekleri al diğer sunucuya taşı angarya işler.
Ben buraya sosyal medya yönetim ve reklam olarak girdim. Başta wordpress ten az çok anlarım dedim. Oradan oraya her şeye yönlendiriliyorum. Ama şartlar durumlardan dolayı bir şey yapamıyorum.

hocam kendinizi geliştiriyorsunuz, bardaga dolu tarafından bkaın. diğer türlü iş çekilmez hale gelir sizin için. zaten başka bir alternatifiniz (daha iyi) yok anlamadıgım kadarıyla, o zaman dediğim gibi, hem ruh saglıgınız hem de gelecek iş hayatınız için, bunlara kişisel gelişim gözüyle bakınız.

mesela bu süreçte bile iç seoya dair pek çok yeni şey öğrendiniz bence verilen cevap ve yönlendirmelerden