İyi akşamlar, forum da referans yoluyla para kazanmak için sizi OKEX e üye yapmaya çalışan bir kaç kişiyi gördüm
kesinlikle bu firmaya üye olmayın,
1- 10$ kazanmak için 100$ üstü bakiye yatır diyor banka kartın ile yatırıyorsun fakat 1 btcyi 349.000 tl den işleme alıyor ve okex de bakiyenize 330.000 tl den ekliyor ( her coinde bu şekil de ) örneğin ben 804 TL yatırdım banka kartım ile ve 600 TL değerinde BTC yatırdılar bakiyeme. ( kontrol edebilirsiniz her coinde bu şekilde işlem yapıyorlar )
2- 20$ kazanmak için 100$ üstü kripto transfer et gibisinden bir görev veriyorlar, kripto yatırdım fakat 20$ değerinde ücret iade kuponu tanımladılar yani okex borsasında yaptıgım işlemlerde kesilen ücretleri iade yapacaklar 20$'a kadar.
3- 1. satırda belirttigim 600 tl yatırdıkları btc bakiyesinin üzerine verdikleri 10$ ile birlikte bakiyemi çekeyim dedim bir de ne göreyim -200 küsür TL yatırdıkları gibi birde 5 küsür dolar işlem ücreti alıyorlar

Canlı desteğe sorduğumda ise verdikleri cevap şu şekilde ; "
Değerli müşterimiz,Bu, ödülleri yakın zamanda talep etmenizden kaynaklanmaktadır, eğer para çekerseniz, bir ücret alınacaktır, 60 gün alıkoyabilirsiniz ve para çekme ücretleri normale dönecektir."
Yani kısacası 30-40$ kazanmak için yatırım yaptığınız firmadan 200-300 tl zarar ederek çıkıyorsunuz, 3-5 kuruş kazanmak için bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde sizi bu borsaya yönlendiren arkadaşlara da diyecek bir şey bulamadım
Daha önce hiç bir borsada işlem yaptınız mı ? Çok yeni gibisiniz.