Ben aldım 460 da daha düşmez diye 50 lira daha saldı.. Yani çok almadım 30 gram aldım ama öyle.. Yani cesaretin varsa al..
İyi kötü bir arabamız vardı sattık. Babam sordu napalım diye, altın alalım dedim. Ne de olsa güvenilir liman değil mi. 465 TL'den aldık, aldıktan hemen sonra düşmeye başladı. 410 TL'den sattık. Geçenlerde borsaya girelim dedim. Altından ettiğimiz zararı karşılarız dedim. Yyapı diye bir hisseyi gözlemliyordum. 2,70'ten alalım dedim ve aldık. Alır almaz düşmeye başladı. Şimdi 2.40 TL. Yani ilk sırada ben varım, ikinci olabilirsin
Bende borsada yazın tosladım, hisseden çıktım şuan %300 karda.. Ben sattığım gün -5 puandaydı sattıktan sonra +9 ile kapattı sanki benim satmamı bekledi.. Konya çimento hissesi ben sattığımda 650 mi 550 mi öyle bir rakama düştü.. Yav arkadaş ben anlamıyorum ne biçim şans var.. Hayatım hep böyle.. Gençken heves ettim ilk defa maça gidicem 40 bin bilet var statda bekliyoruz o zaman online olayları falan yok sıra bana geldi bilet bitti dedi adam yav önümde binlerce kişi aldı ya bana gelince mi bitti o zaman anladım bende şans yok..