Evet arkadaslar altin almayi dusunuyorum, sizce altin almanin zamanimidir? Siz ne dusunuyorsunuz. Alacagim altin olarak, 10 ceyregin birlesimi olan( Ata altinimi diyorlar tam bilmiyorum onu almayi dusunuyorum. Al-sat icin degilde uzun vadeli dusunuyorum.
Deniz dalgalıyken tehlikelidir!

Eğer takip ediyorsan çok dalgalı bir dönem yaşanıyor piyasalarda, geçen cuma gram 410 civarındaydı, pazartesi salı itibariyle 420'yi gördü, bugün 410'daydı en son. Ons fiyatı geçen haftaya göre 30 dolar yükseldi, fakat hem dolar düşüyor, hem de piyasalarda altın satan çok hal böyleyken düşüş yaşanıyor... Arz talep misali ne kadar çoksa fiyat o derece düşüş gösteriyor. Mevcut fiyatlar haliyle baya düşük ancak daha da düşebilir. Altın uzun vadede hiç bir zaman kaybettirmez. Alıp kenara koyucam en az 1 yıl unutacağım diyorsan zarar etmezsin bilakis kar edersin. Fakat bugün alıp yarın düşüş görünce panikleyip satarsan zarar edersin. Her gün takip et, istikrarlı yükseliş gördüğün vakit satın al derim, yatırım tavsiyesi değildir. Forumdaş kardeş görüşüdür.