Emeğine ve tavsiyene sağlık hocam, böyle başlıklar sonrası mutlaka aklıma takılıyor ve denemek için gizli gizli bilinç altında planlar yapıyor; sonra deneyene kadar bir şey unuttum ama ne diye geziyorum ortalıkta. Bir bunalım sebebi daha verdin yani, meraktan çatlayalim diye yapıyorsun değil mi
Ahahaha, maalesef ki öyle hocam. ben de bolca yenilik denemeyi seven birisiyim. ancak css-html kısmı her zaman beni yavaşlatan taraf oldu full-stack web dev. kariyerimde. artık bunun ortadan kalktığını düşünüyorum.
ancak tabii en büyük sinir bozucu tarafı, bulma ile dizaynlanmış bir temamı şu an tailwind için tekrar kodlamam gerek. style.css ve bulma.min.css'i silince sitenin o geldiği dümdüz text halinin tekrar dizaynlanması... bunlar üzücü ancak bir o kadar da öğretici şeyler. sanırım bulma to tailwind sürecini bitirince tailwind'e tam anlamıyla hakim olacağım.
İçerisinde dark mode için bile modül barındıran bir sistem tailwind css. sitenize dark mode toggle switch eklemek için saçma sapan hack kod benzeri -- light.css'i doc.'dan kaldır ve ajax ile night.css'i yükle gibi yöntemler uygulamanıza gerek yok. dark:bg-gray-800; yazıyorum ve bitiyor. renk seçimi için kendime eziyet çektirmeme dahi gerek yok çünkü alt renklere kadar html bazında izin veriyor tailwind. uzun zamandır bu kadar haz almamıştım.
wordpress'de nasıl etkin olarak kullanacağını merak edenler:
https://philkurth.com.au/articles/wo...-tailwind-css/ makalesindeki videoyu inceleyebilirler.