Selamlar,

Geçmişte bootstrap, semantic-ui, fomantic-ui, spectre ve final olarak da bulma framework'lerini kullanmış birisiydim. Ancak özellikle bulma'daki temel bug'lar beni gerçekten yavaşlatıyordu. En basit örneği bulma'nın level yapısı gibi.

Test mekanımda tailwind css'i denemek istedim. çok fazla olumlu yorum vardı ancak ağır bir yapı olduğunu düşünüyordum. (3mb default sürüm, tabii purgecss ile bayağı bir ufalıyor ve finalde genelde 200-250 KB dolaylarına iniyor.)

Ancak 2 günlük birlikteliğimde ne kadar da kendime senelerdir eziyet ettiğimi anladım. O kadar basit ve hızlı bir geliştirme süreci sunuyor ki, gerçekten gözlerime inanamadım.

Yarattığınız içerikler özgün olduğu gibi, "bunu şimdi masaüstünde dizanlayıp, backend kodlarını bitiririm; en son mobil için bir daha geri dönerim dizayna" demem gerekmiyor. Her şeyi anında istediğim gibi dizanlayabiliyorum.

Eğer ki CSS framework arayışında kişiler var ise tavsiyem: kesinlikle arkanıza bakmayın ve tailwind CSS ile yolunuza devam edin. Bu hazzı herkes yaşamalı.