bilal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzaya gidilsede senin kafandakiler yine beğenmeyecek, yine aşağılayarak konuşacaksınız.
Zeki kardeş diyerek çip kadar beyninle laf aoktuğunu sanıyorsun. Tabiki bende senin olmayan beynine laf söylerdim ama boşa gidecek.
Hükümet yanlısı değilim ama yapılan iyi şeyleri görmezden gelemem. İha, siha, kendi silahımız, kendi tanklarımız, helikopterler, bunlarda kullanılan kendi yazılımlarımız, araba yapılması için gösterilen çaba ilerleme. Bunları görmezden gelmem.
iyi şeyler desteklemelisin
Kötü bir şeyde ise sesini çıkarmalısın.
Sanmıyorum ama umarım anlamışsındır!
Güzel kardeşim.
Katılıyorum ama 38 milyon TL bütçeyle gerçekçi gelmiyor. NASA'da çalışan Türkler yılda $150-200.000'dan daha fazla maaş alıyolardır, orada da bir şeyler öğrendiklerini düşünürsek ve bir tanesinin maaşının 1.4 M TL olduğunu düşünürsek yıllık. Ya uzay departmanımız 27 kişiden oluşacak ama başka hiçbir şey için bütçe yetmeyecek ya da üniversiteden yeni mezun uzay mühendisleriyle tekerleği tekrardan icat etmeye çalışacağız.

1 Milyar TL bütçesi olsaydı, acaba gerçekten bir yatırım yapılıyor mu, bir şeyler yapabilir miyiz derdik. Ha o zaman da birileri o para daha önemli yerlere harcanabilir miydi diye sorabilirlerdi, sormakta haklı olurlardı ama en azından uzay programı var diye dalga geçilmezdi.