Hocalarım öncelikle selamlar.
Yaşım 17 yakın zamanda 18 yaşıma gireceğim malum yaşım gereği üniversite sınavına hazırlanıyorum, aslında pekte iyi gittiğini söyleyemem.
Ailemde maddi sıkıntılar yıllardır devam ediyor, vallahi nedenini bende anlayamıyorum. Artık yaşım gereği kendimi aileme karşı maddi anlamda yük olarak görüyorum sırf bu düşünceden dolayı 6-7 aydır üstümde çok ağır bir çöküntü var, ne yapacağımı bilmiyorum, bir şekilde para kazanmam lazım nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bu forumu yaklaşık 2-3 senedir takip ediyorum sonunda bu yıl başında kayıt olabildim. Bilgisayarımda bir şeyler yapmak istiyorum fakat 6-7 senelik kasaya sahibim photshop premier vs öğrenmek istiyorum fakat şuan bulunduğum koşullar buna pek izin vermiyor.
Dışarıda bir işe gireyim para kazanıp bir bilgisayar alayım diyorum malum etraf kan ağlıyor, 1.5 ay önce 2-3 gün dükkan dükkan dolaşarak iş aradım fakat bulamadım hatta üstüne üstlük bir ustadan tatlı bir azar işittim.
Her gün sanki birbirini tekrar ediyor artık çok bunaldım, bazı geceleri ağlamaktan gözlerim şişiyor, hem kendime sinirleniyorum hem de aileme (bugüne kadar beni bir kere desteklediklerini görmedim, belki destek çıksalardı şuan çok farklı birisi olabilirdim).
Yaşıtlarımı görüyorum internetten bir şekilde para kazanıyorlar yeteneklerini kullanarak ben ise eriyip gidiyorum...
Biraz içimi dökmek istedim sadece, nasıl bir yol izlemeliyim? Büyüklerimin tavsiyesine çok ihtiyacım var.