snnsnn19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllık paketti , 2 ay önce aldım. Biz yapmadık diyorlar ama kim yaptı ? log kayıtlarını istedim. Yedek var diyorlar ama kendi kendi bir paket kayıp olmaz. Loglardan herşey ortaya çıkar . Beni asıl üzen canlı desteğe verdikleri kişi durumu anlatıyorum bize ne diyor. Sanki site onların firmada değil , başka yerde barınıyordu .
Merhabalar,

Öncelikle canlı destek sadece satış öncesi içindir bunu canlı desteğe ilk geldiğinizde karşınıza otomatik cevap olarak iletmektedir ve kayıtlar incelendiğinde canlı destek üzerinden talebiniz olduğunu iletmişsiniz ve talebinize yanıtlandığı iletilmiş ve devam etmeniz sonucunda talepten yazmanız gerekildiği iletilmiş ve buraya konu acağınızı iletmişsiniz ve bizim arkadaşlarımızda açabileceğinizi iletmiş bunda herhangi bir aksi durum yok ve Log olayına gelirsek herhangi bir log vermemekteyiz sizler için varolan backup'tan dönülebileceği iletilmiş ve bunlarda sizi memnun etmemekteyse lütfen talep atarak kalan günlerinizin iadesini isteyin gerekli iade yapılır bu tarz karalama konuları tarafımız için açılmaz.

Saygılarımızla.