Çok haklısın acizlik inançsızlık ne islam ne hristiyanlıkta cana kıymak canı almak haramdır cidden rezillik kendilerinide evlatlarınıda mahfettiler afrikadakiler ölsün dediğin gibi üzücü durum
Benim yaşadığım evin duvarları nem yapıyor küfleniyor elbise dolabı desen çürümüş, affedersin yağmur yağsa lağım suyu basıyor ben de isterim güzel bir eve gidip yaşamak imkânım yok verdiğim kirayla rezil oluyorum ama bu sebeplere dayanarak intihar etme düşüncesi aklımın ucundan bile geçmez çünkü hayatım bunların üzerine kurulu değil, sokakta da yaşarım ama yaşarım kimseye acizliğimi göstermem. Muhtemelen ikisinden biri karamsara bağlayıp diğerine de negatif enerjiyi yüklemiştir, en azından çocuk için sabretselerdi diyorum tek derdim bu. Benim üzerimde sorumluluğu olan bir can yok ama sabrediyorum keşke herkes bu direnci gösterebilse. Realist yaklaşırsak zenginin 100.000₺'den 50.000₺ zarar etmesiyle fakirin 100₺'den 50₺ zarar etmesi aynı şey amacım dert kapıştırmak değil, en azından üzerinde bir can sorumluluğu olup bunu göz ardı eden insanlara kızmak. Aramızda mutlaka bunları düşünüp karamsara bağlayanlar oluyordur, bu anlarda hayatınızın ne üzerine kurulu olduğunu düşünün. Üzülün hatta ağlayın insansınız sonuçta duygularınız var ama aklınız da var düşünün abi zor olsa da düşünün.