vatanist_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen biraz daha fazla yatacak zaman arayacaksın kardeşim.
ben şugün saat 10'da kalkıyorum askerde öylemi : ( sabah gelir 100 metre öteden 1 kere koğuş kalk der iş bitti yiyorsa kalkma : )
Reis uyku ile zaten aram yok

seni zaten koşturacaklar, bide sabah kalktın mıntıka temizliği falan, nohut büyüklüğünde taşları topla sonra parmak uçlarınla çim yol : )

ASKERLİK GÜZELDİR.
Reis uyku ile zaten aram yok / meslek askerlikten daha zor inan alışığım yani
haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manisa Batıkışla da Sipil dağının eteklerinde soğuk bir kış günü ve ondan da soğuk "koğuş kalk" diye ses işitirdik. Ses daha keskin ve daha soğuktu. O aklıma geldi hemen ...
bilirim manisada okudum 4 sene
izek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen normal saat de kalk da sonra erken kalkmayı düşünürsün

Erken kalkanlar duşa gidiyor ben öyle yapardım. Şimdiden hayırlı tezkereler.
erken kalkacam ister istemez bünye 5te otomatik kalkıyo en ağır mesaide bile
persius35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabi önce kalk sporunu yap,restoranta geçi kahvaltını yap sonra şöyle bir dolaş falan müsait olduğunda içtimaya geçersin
tabi canım bi viskide açarız generalle şöyle bi içeriz sonra bi jakuzi masaj belki kobe bifteği sıcak dumanı üstünde nar gibi kızarmış sonra bir kadın sarışın kırmızı elbiseli kulağıma eğilip KOĞUŞ KALK diye bağırıyor
YARILDIM LA
WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ilk baslarda izin vermezler firar eder diye.Gozetim altinda olursun.Sonra aksam ictimasindan sonra yat ictimasina kadar takilirsin nobetci komutana soyleyip
eyvallah reis

atillac44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla kardeşim sana
şunu izle der susarım
kas kaygısı değil hocam 4 senelik üni mezunuyum astsubay sonra subay sınavları için kalmayı düşünüyorum bu sebeple fazla kiloyu vermem lazım