** Satıldı **
Merhalar, normalde sarı siteyi kullanıyor olsam da biraz daha hızlı satılmasını istemem ve bu alanda ilginizi çekebileceğini düşündüğüm için burada da bir ilan açmaya karar verdim. Fiyatı da buraya uygun olacak tabiki.
Öncelikle cihazımı satmaya niyetim yoktu. Zaten çevre birimlerini ve aksesuarlarını da aylar içerisinde topladım. Küçük bir webserver yapma niyetim vardı ancak telekom sağolsun paylaşımlı ip vermiş olduğu için bize, ancak local web server olarak kullanabildim ve youtube izleyebildim. Bir çok proje yapılabilir ve bir çok alanda kullanılabilir. Desktop performansı da oldukça yeterlidir.
Ürünlerin kendi resimlerini kısa bir süre içerisinde yüklerim, tamamı için istediğim fiyat buraya özel olarak
1.000TL dir. Tüm aksesuarlar özenle seçildi ve alındı. Örnek olarak ekstra aldığım Anker Type C kablo 90TL civarındadır. Powerbank ve diğer USB 3 kaynakları ile tam uyumludur. Micro HDMI / VGA adaptörü uyumludur. 1 tanede uyumsuz olan hdmi / vga adaptörü mevcut onu da göndereceğim. Yanında Sandiskin robotistandan aldığım 32 gb kartını göndereceğim, daha hızlısı Samsung Evo 64gb mevcut, toplamda
1.100TL ödemek isterseniz onu da göndereceğim. Ekstra olarak aldığım micro hdmi / hdmi kablosu ve düz hdmi kablosu da dahildir. Orjinal siyah adaptörü ve ekstra olarak küçük ucuz fanlı siyah bir kutuda
1.000TL fiyata dahildir. Kısacası genel olarak bir çok çevre birimi mevcuttur. 64 Bit Ubuntu Mate ile sorunsuz çalışmaktadır.
- Raspberry Pi 4 8GB,
- Orjinal Güç Adaptörü Siyah,
- Argon One Case,
- Waveshare 7 inç 720x480 HDMI Dokunmatik Ekran,
- Anker USB 3 / Type C güç kablosu. Powerbank ve diğer cihazlar ile uyumlu.
- Hdmi / Micro Hdmi görüntü kablosu,
- Micro Hdmi / VGA dönüştürücü kablosu,
- Sandisk Ultra 32GB
Genel olarak kutuları vs duruyor. Cizik deforme rahatsız edici durumları yoktur. Fiyatları araştırabilirsiniz. Eğer daha uygun bir fiyat bulursanız o fiyatın altından satacağım. Sadece toplu olarak satılıktır. GPIO uzatma kablosu ve 20-30 tane kullanılmamış küçük led lamba gibi ekstra şeylerde isteyen için hediye olur. Takas sadece Surface gibi tabletler ile olabilir yada Thinkpad X230 adaptör klavye aksuarları ile olabilir. Fiyat konuşulur.