jairo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman ARDA LEGENT HERE diyelim ve konuya el cevap verelim.
Papara ve pep ölmüş durumda,alternatifleri de yok denecek kadar az.İninalın cenazesi geçen yıl kılındı,bunu da pas geçiyorum.
Bunun üzerine Arda kardeşiniz sizler için bir araştırma yaptı,yaklaşık 90 mobil uygulama indirdi 1 adet günlük 2 hak veren,2 adet günlük 1 hak veren ve 2 adet de yalnızca 1 hak veren uygulamalar çözdü.Buyrun tam liste.(Dipnot;henüz 50 uygulamayı incelemedim,12tanesi fıstı.Türkiyede çalışmayanlar da var...PAY li bişey var kırmızı logolu,onun sistemi fıs,2 tane henüz altyapısı tamamlanmamış türk uygulaması var sanal kart veren,onları da vakti gelince paylaşacağım)

MONEYPAY ; yalnızca 1 adet hak verir ve migros ile antlaşmalıdır.MASTERCARD ile çalışmaktadır.

PARAM ; yalnızca 1 hak verir,kuveyttürk ile antlaşmalıdır.TROY ile çalışmaktadır

OLDUBİL : yalnızca 1 hak verir,denizbank ile antlaşmalıydı diye hatırlıyorum.MASTERCARD ile çalışır.

SENİN BANKAN : Kuveyttürk anlaşmalıdır,hangisi ile çalıştığını henüz bilmiyorum,bir fiziksel bir sanal kart vermekte.

VODAFONE PAY VE PAYCELL ; günlük 1 hak verir ama eskisini silerseniz sanırım bir sınır da var,test edemedim,diğer arkadaşlar da deneyip UPDULLAH yaparlarsa sevinirim.

VEEE SON OLARAK EN BÜYÜK HİZMETİMİZ,SINIRSIZ KART DİYEMEYİZ PEP GİBİ AMA,GENE DE İŞİMİZİ ÇÖZER ;

YOOMONEY ; 2 kart açabilirsiniz,tekrar açmak için her ikisine de 24 saat süre verir,tekrar açarsınız.VISA VE MASTERCARD ile antlaşmalıdır,hatta cyberpunk diye bir kartları da var gene ayrıca bu kardı visa ile antlaşmalıdır,ve sanal olarak da tahsis edilebilmektedir.Güzelliği,yandex ile rahatlıkla tarayıcıda da kullanılabilir.PC den de rahatlıkla alınabilmektedir yani.Ama ayık olun,aynı ipde 2den fazla kişiden almaz,bedavadan ban yersiniz demedi demeyin

Şimdilik araştırmalarım bu kadar arkadaşlar,konuyla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum incelemem bittiğinde.Ki bu inceleme,İSPANYOL PORTEKİZ uygulamalarından tutun,ingiltere,diğer tarafta Rusya ve Azerbaycan da dahil olmak üzere çeşitli ülkelerde kullanılan mobil uygulama ve web sitelerini taramaktayım.Bir tane yurtdışı kaynaklı buldum,onu henüz yazmayacağım,çünkü onay süreci var,bitsin duruma göre eklerim.CEVABI UZUN TUTTUĞUM İÇİN ÖZÜR DİLERİM.HEPİNİZE BOL KAZANÇLAR İYİ HARCAMALAR.

EDIT : BUNLARI BILEN TEK KİŞİ BEN DEĞİLİMDİR,MUHAKKAK BENİM ŞUAN YAPTIĞIMI BAŞKALARI DA YAPMIŞTIR,AMA GÖMDÜLER KENDİLERİNE SAKLADILAR.BİLGİ MUHAFAZAKARLARININ HEPSİNİN KARŞISINDAYIM,BULDUĞUM HER ŞEYİ DE PAYLAŞACAM ! Kusura bakmayın gaza geldim.
EDIT 2 : ARAŞTIRMAKTA OLDUĞUM KONU,DİĞER BANKALARIN ÜRÜNLERİNE BAĞLI OLMAKSIZIN ALABİLECEĞİNİZ SANAL KARTLAR ÜZERİNEDİR,ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE,OLDUBIL DENIZBANK İLE ANTLAŞMALI DEMİŞİZ,DENİZBANK HESABINIZIN YADA KREDİ KARTINIZIN OLMASI GEREKMİYOR.GİRİP UYGULAMAYA KAYIT OLUP KART ALIRSINIZ.
Teşekkürler hocam baya araştırma yapmışsınız