eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun yıllar vücut geliştirme sporuyla uğraştım. ama 3-4 ay yapıp bıraktım. 4-5 kere yazıldım uzun yıllar içinmde 3-4 ay yapıp ayrıldım hep. sebebi uzak yerler olunca salon psikolojik olarak yıpranıyordum. spordan değil.aletlet evimin içinde olsa sabaha kadar yapayım sorun değil. ama otobüsle gittim olmadı. yürüyerek gittim olmadı. bisikletle gittim olmadı. hep bıraktım 3-4 ay sonra.

şunu anladım. spor salonu mahallemde olacak yada apartmanımın altında yoksa benim psikolojime ters

ama evimin dibinde 5 km lik açık alan spor yürüyüş parkuru var. her gün 5-10 km arası koşsam sorun değil ama vücut geliştirme işi uzak olmucak bana

bu deneyimlerimde 1 kez hariç hergün gittim spor salonuna pazar günü hariç cumarteside dahil haftanın 6 günü gittim.vücudum fazla gelişmedi 3-4 aylık periyotlarda ama 1 defa haftada 3 kere 1 gün git 1 gün dinlen yaptım 0 3-4 aylık periyotlarda bayağı gelişmişti vucut. yani tek önerim hergün değil 1 gün git birgün dinlen en iyi vucut geliştirmek için strateji
dediğin şeyde haklısın hocam. Spor salonunun uzak olması psikolojik olarak çok yoruyor

ama mesela bugün salona gittim yürüdüm yarım saat boyunca. Bi baktım eşofman altlığı unutmuşum. Gittim yarım saat boyunca eve yürüdüm tekrar salona yarım saat daha yürüdüm. 1.5 saat

demek ki gerçekten hevesliyim