abdullah07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi adına konuş genelleme yapma bence 17 ay yaptım.Sen izmarit toplamış olabilirsiniz ancak ben İzmarit değil ceset topladım 21 tane artı inceledik kriminal olarak.Yazdığınız yazı çatışmaya giren askerlik yapanlara hakaret sayılır bence.Başka da dicek sözüm yok.Konuya son mesajın.
Hocam eskiden neden çok fazla şehidimiz oluyordu ? Normal çok iyi eğitilmemiş askerler de savaştığı için. Artık profesyoneller gidiyor o tarz yerlere. İleride büyük bir mevzuda belki herkes askere çağrılır ama onu da sanmıyorum Nitekim Azerbaycan örneğinde de gördük teknolojinin ne kadar önemli olduğunu. Vatan millet sakarya diyenler keşke vergi vergi vergi de dese... Bu arada ben çok üzülüyorum bazılarının sırf parası yok diye gidememesine ayrımcılık var ama olması gereken de bu. Herkes param olursa giderim olmazsa gitmem diyor. Burda birilerini acındıranlar gariban anadolu çocuğu diyenler Biz neyiz? uzayda çekirdek çitleyen zenginler mi? İsteyen herkes yeterince çalışıp ödeyebilir o parayı...
Ben de ileride tamamen ordumuzun profosyenl olacağını düşünüyorum. Belki basit bilgiler ve eğitimler insanlara verip geçerler. Anlamadığım bu eğitimlerin dijital de olsa neden kadınlara da verilmediği ? :d Onlar da ellerini taşın altına koymayacaklar mı kötü durumda...