Hem kullananların , hemde kullanmış olan hocalarımızında fikrini almak için , hemde aynı sorunu yaşayıp bu konuyu aratıcak aratacak arkadaşlarada faydası olur.

İnstafly kullanıyorum 1 haftadır , 1 tane yeni açılmış hesap , 1 tanede 1 yıllık hesap denedim. 5. yorumdan sonra spam tespit sistemine takılıp kalıyor, Yorum banı yiyiyor,

@kalipsotr; Hocamızın açtığı bi konuda ki tüm detayları değerlendirip denedim buna rağmen çözüme ulaşamdaım.

Yaptıklarım ip değişimi , calışan proxy ile kullanma , modem res.

Kullandığım tek özellik yorum attırma hastaglerde ki postlara yorum attırma , yorumu 250 - 251 saniye aralıkları / 15 - 30 yani en düşük en yüksek aralıklarıda denedim buna rağmen 5 6 yorumdan sonra spam tespit sistemine yakalanıp neredeyse 20 dakikada bir yorum gönderiyor günün sonunda hesap ya kapatılıyor yada yorum özelliği tamamen engelleniyor. Hızlı işlemlerde , geç işlemlerde'de düşüyorum bu duruma.

Bu noktada sorun ne olabilir ? cache , ip , proxy gibi olasılıkların hepsi denendi geriye hesaba tanımlanan limitlerden başka birşey gelmiyor aklıma diyeceğim ama bi hesaba günlük 5 10 yorum tanımlayacak halide yok. Bu sorunu çözebilecen arkadaşlar var mı ?

1 yıllık diye bahsettiğim hesap sadece 1 yıllık hesap daha önce sürekli yorum yapmış takip yapmış bi hesap değil sadece.

Not : web girişi kullanmıyorum.