Merhaba, birkaç gündür yaşadığım ufak bir problemden bahsetmek istiyorum belki ben fark etmemişimdir belki de bir sorundur ve düzeltilebilir bilmiyorum.
Öncelikle SEO kategorisi içerisinde
Seo Hizmet Paketleri
Seo Danışmanlığı
Site İçi Optimizasyon
Sosyal Backlink Paketleri
Tanıtım Yazısı
Link Borsası
şeklinde 6 adet alt kategori var.
Seo Hizmet Paketleri ile Sosyal Backlink Paketleri içerisindeki konular hemen hemen aynı. Bu nedenle asıl aradığım hizmetleri bulmakta güçlük çekiyorum. Edu/Gov link hizmetleri paket olarak örneğin 2 kategoride de devam ediyor.
Sosyal Backlink Paketleri içerisinde acaba bir adet "Sosyal Medya Backlink" veya "Sosyal İmleme" şekline alt bir kategori açılsa daha iyi olmaz mı? Veya bu yukarıda bahsettiğim 2 kategori birbirinden daha kesin sınırlarla ayrılsa da aradığımız şeyleri daha kolay bulsak.
Örneğin benim almak istediğim paket: " x twitter paylaşımı, x facebook paylaşımı, x tumblr, x pinterest" şeklinde bir paket. Fakat kategori ayrımı olmadığı için " x tanıtım yazısı, x bilmem ne ip tanıtımı, x bilmem ne gov tanıtımı, x twitter, x facebook" şeklinde oluyor ve bu paketler hemen hemen 2 kategoride de yer alıyor.
Kendimi ifade etmeye çalıştım ama tam olarak kendimi anlatamadım gibi hissediyorum umarım öyle değildir. Kısacası bana göre "Sosyal İmleme" şeklinde bir alt kategori ihtiyacı en azından vardır. Bu konuda değerlendirme yapılmasını istiyorum.
@Sadraf;
@ptcN;
@onehost.net; kategorinin modları olduğunuz için etiketlemek istedim. İyi çalışmalar.