Telefondayken uyuşuyor
Aynen ya telefonda da oluyor. Umarım kötü bişey değildir ama doktora gitim olsa söylerdi
bol bol kalkıp gezin etrafta hocam, benim belim fena olmaya başladı son zamanlarda. uyuşma olayı da yatarken oluyor, düz yatamıyorum kollarım uyuşuyor garip şekilde.
pencerenin hemen yanındayım ve evin yüksekliği gereği baya uzakları izleyebiliyorum. Ama kalkıp gezme yetersiz olabilir 2-3 saatte bir 5-10 dk kalkıyorum bazen çok su içersem 1-2 dk lıkta olsa kalkıyorum
mabadım uyuşuyor daha çok. Arada kalkıp squat yapıyorum geçiyor

squat yapamam ama başka şeyler denerim
Normal hocam. Dirsek çürütmenin günümüzdeki versiyonu. Her saat belli bir süre mola vermeli.
sanırım bir süre sonra molaların süresi artması gerkeiyor eskiden sorun yoktu ama artık eskisine göre sık oluyor birde korona süreci yüzündne hareketlerim kısıtlandı
Yakın zamanda aynı şekilde bana da oldu özel hastaneye gittim sinir sıkışması olduğu için gayet normal kolumu düz tutmam gerektiğini söyledi doktor. İşim gereği yapamayacağımı söyleyince mümkün merteme bilek desteği ve yatarken kolunu düz sabitleyerek yat demişti. Şuan eskisi gibi değil ama tabi ki ara ara oluyor.
doktor banada mause kullanırken mause pad kullan dedi dedim sol kolum bişey diyemedi

bende bir mause padını sol lolumun altına yerleştirdim ama düzelmiyor
Sinirlerin yıpranması sebebiyle oluyor, ara vermek lazım ama bilgisayarcının işi maalesef.
Beneday diye bir ilaç var onu kullanın geçer. Doktora yazdırıp alın pahalıdır.
buna benzer bir ilaç verdi sanırm
BENEXOL B12 FİLM KAPLI TABLET
MELOX FORT 10 TABLET
e nabızdan baktımda bunları vermiş.
Valla Hocam Aynı Tarz Muhabbet Bendede Var Sag Kol Çok Fare Kullanmakdan Buz Gibi Olup Uyuşma Tarzı Oluyor snajkdnsaj Herkesde Degişik Bir Sorun

))
aynen öyle yakında sizinde sol kolunuz bizimde sağ kolumuz sorunları başlar
Bazen 10 - 11 saat vscodede kod yazdığım oluyor benimde kollarımın üst bölgesi uyuşuyor. Herhangi bir kalp rahatsızlığınız varsa hastaneye görünün hocam.
geçen sene gittim kalp için tüm kontrollere girdim efordan ölçümlere kadar hiç bir sorun olmadığını söyledi çevrem boyun fıtığı olmuş olabilrisin dedi ilk sanırm elde uyuşma yapıyormuş belirtisi olarak ama mr da çıkmadı.
İşiniz ne kadar yoğun olursa olsun en azından her saat başı 5 dakika ayağa kalkıp, gezinip, kolları aşağıya salma ve yukarıya kaldırma gibi hareketler yapılmalı diye düşünüyorum. Yapıyor muyuz? Hayır.

Bazen 'hadi şu da bitsin' demekten son dakika tuvalete yetişiyoruz. İnsan en büyük kötülüğü kendisine yapıyor maalesef.
valla öyle tamam artık böyle yapacam desem bile yapamam kendimi kandırmış olurum off of kendimizi bitiriyoruz.
Yaygın sorunlar, arada mouse kullandığım elimin başparmağında sinir atıyor, iyi yapmıyoruz aslında görmezden geliyoruz ilerliyor sıkıntılar.
aynen bende bilek güreşi ypıyrdum o kadar kaslarım yoruluyordu ki parmağım kendiliğinden oynuyordu şuan sporu neredeyse yapmıyorum ayda 1-2 kez anca
Hocam yaptığım spor gereği bunları zamanında çok kullandım hatta bunların farklı versiyonlarıda da var ama evde kullanmadığım köşelerde bir yerlerde duruyor şuan ama hatırlattığınız iyi oldu masamın üstüne koyacam hemen en azından gördükçe bir kaç kez elime alsam yeter
Doktora gözükün hocum. Kalp rahatsızlığınının sebebi bile olabilir. Benzetmek gibi olmasın dayımın bu söylemlerini dikkate almayıp kalpten kaybettik. Birçok irili ufaklı kriz geçiriyormuş meğer. Bence bi doktora gözükün. Küçümsemeyin.
Geçmiş olsun.
Sağolun hocam kalp ve nöroloji doktoruna göründüm normalsin diyorlar