YAZILIM ÖZELLİKLERİ Site Favicon , Logo , İletişim Ayarları düzenleyebilme. Sosyal Medya Ayarları düzenleyebilme. RESPONSİVE TÜM CİHAZLARLA UYUMLU Sınırsız Kategori Ekleme Sınırsız Ürün Ekleme Sınırsız Sayfa Ekleme Sınırsız Blok Ekleme Slider Ekleme Kampanya oluşturma (Slider yanındave sayfa ortasında) Ürün Karşılaştırma Üyelik Sistemi Üye Sayfası Ürüne Özel Kupon Kodu Oluşturma Site Haritası (Sitemap.xml) - Otomatik STMP Ayarları , siparişler admin ve belirlenen mail adreslerine ve müşteriye iletilir. Gece Gündüz Modlu Mail Bilgilendirme PAYTR ÖDEME ALTYAPISI HAVALE / EFT İLE SİPARİŞ VERME VE DAHA FAZLASI İÇİN DEMOYU İNCELEYİN! DEMOYU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN! YÖNETİM PANELİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN! YÖNETİM PANELİ BİLGİLERİ Mail adres: demo@demo.com Şifre: test
İLK 10 KİŞİYE 300 TL Kampanya Kalan Kişi Sayısı 10
Yazılım full açık kaynak kodlar ile satılacağı için ürünün geri iadesi mümkün olmayacaktır! Bu yüzden demo adresi ve yönetim panelini iyice incelemenizi ve satın almanızı rica ederiz.
Sistemi dilediğiniz gibi geliştirip kendi sitenizden ve müşterilerinize sınırsız satabilirsiniz. (R10 vb. forumlarda ve pazaryerlerinde satış yapamazsınız.)
Satın aldığınız yazılımı başkasına devredemez ücretsiz dağıtamazsınız.
Satın aldığınız yazılımda şuanda üzerinde bulunan modül veya tasarımsal alanda sorun olması durumunda destek süremiz 1 aydır. (ödeme yapılma süresi ile başlar.) Sunucu kaynaklı sorunlarda sorumluluk kabul etmiyoruz.
Geliştirme açısından FULL AÇIK KAYNAK olarak teslim ettiğimiz yazılımı kendiniz istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Ek modül vs. geliştirme konusunda destek vermeyeceğiz.
1 kereye mahsus ücretsiz kurulum sağlayabiliriz. Uzaktan bağlanarak sizede öğretebiliriz.
Bu yazılımda lisanslama özellikleri vardır. Dilerseniz sadece domain ismini yazıp, fonksiyon dosyasını şifreleyip kullanıcılarınıza domain lisanslı satabilirsiniz. Ekstradan lisans modülü yazmanıza gerek yoktur. Bu yazılımı satan alan müşterilerimiz bu açıklamadaki tüm maddeleri kabul etmiş sayılır. FORUM DIŞI SATIN ALMA VE SORMAK İSTEDİĞİNİZ HERŞEY İÇİN WHATSAPP İLETİŞİM İÇİN TIKLAYIN!
Ellerinize sağlık güzel olmuş hayırlı satışlar