bence kötü. rekabet üst seviyede
Saygı duyuyorum. Genelde alım satım yapıyorum ama bu alan adını kendim de çok beğendim.
Hangi piyasada rekabet yok ki hocam, pazarda limon satsan bile mutlaka bir rekabet var.
güzel bir domain. bende sizlerden fikir alayım. ben bu foruma sosyal medya içerik uygulama platforma vs...işi için destek almak amaçlı üye oldum. lakin dikkatimi forumda en çok çeken şey domain alış satışı oldu. bu domain işinde para varmı gerçekten yoksa göz yanılması göz boyamamı.
sizlere bir örnek vermek istiyorum. ben özelikle youtube kanalı başta olmak üzere,diğer sosyal medya hesaplarına bir nik ile katılıp fenomen olmak istiyorum. fikir konu içerik hep hazır.
kafamda çok güzel isimler var. cidden sadece isimleri bile kanala sosyal medyaya takipçi toplayacak cinsten. bir çok güzel isim var hangisini kullanayım diye diye bir tanesinde karar kıldım sonunda.
lakin diğerleride harika isimler.kullanmazsam araya gidecek diye düşündüm. ve daha önce kendi belirlediğim nikime bile domain almayı düşünmüyordum.
sizler gibi domain işiyle uğraşanları gördükçe.o tercih ettiğim nike domain almayı düşündüm. ve o seçmediğim ama çok harika kanal ismi soyla medya isimlerinede domain alma fikri kafamda belirdi.
bulduğum sosyal medya ve youtubekanal isimleri gerçekten harika. bunların domainlerini alırsam. nasıl satarım.nerede satarım. bunun işin profesyonel siteler varmı.hani domaini koyarım teklif gelir gibisinden. godaddy gibi yerli güvenilir firmalarda var. bu alan adlarını oralaramı kaydetmeliyim. R10 da gerçek manada değerinden satış oluyormu. bilmediğim için soruyorum.
Aslına bakarsanız benimki biraz hobi olarak başladı koleksiyon gibi düşünün, daha sonra alım satım oldukça ticarete döndü.
Aslına bakarsanız ana söz şu
Doğru Yer, Doğru Zaman, Doğru İnsan bu üç kavramı bir arada yakaladığında bu işten ekmek yiyebilirsin.
Elindekinin değerli olduğuna inanıyorsan elinde tutacaksın 3 ay, 5 ay, 1 yıl, 5 yıl mutlaka değerlenecektir. Ben bu işe Dijital Gayrimenkul adını verdim. Bu alan adları bir gün mutlaka değer kazanacaktır.