omrfarukarpa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

2.50TL den Getir uygulamasında 0 hesaplar temin edebilirim.

0 hesaplarda ne mi var?

Getir küçükte
60/30 - 60TL'lik siparişinize 30TL indirim uygular.
40/30 - 40TL'lik siparişinize 30TL indirim uygular.
35/30 - 35TL'lik siparişinize 30TL indirim uygular.
31/30 - 31TL'lik siparişinize 30TL indirim uygular.
gibi kampanyalar bölgenizde açık olduğu halinde çıkmaktadır. Benim bölgemde 35/30 ve 40/30 çıkmakta. Çok seyrek şekilde 31/30 da çıkmakta.

Getir büyükte

120/40 - 120TL'lik siparişinize 40TL indirim uygular.
80/40 - 80TL'lik siparişinize 40TL indirim uygular.

Getir yemekte

Seçili restoranlarda %50'ye varan indirimler çıkıyor.

Bu kampanyaları olan getir hesapların tanesi 2.50TL

20 ve üzeri alımlarda 5 HESAP HEDİYE!

İletişim;

Whatsapp
Telegram

Sık Sorulan Sorular;

1- Getir küçükte kampanya kullandım getir büyük ve yemekte de kampanyalar gidiyor mu?
- Hayır gitmiyor, getir büyük ve yemekte halen aldığınız hesabı kullanabilirsiniz. Yani getir küçük için aldığınız hesabı ileride lazım olursa diye saklayabilir ve getir büyükte 80/40 gibi indirimlerden faydalanabilirsiniz.

2- Kampanya hemen çıkıyor mu?
- Hayır hemen maalesef çıkmıyor, bulunduğunuz konumda ki getir deposu kampanya saatlerini belirlemekte. Ne zaman kampanya çıkacağını onlar belirliyor örnek olarak benim bölgemde 1 saat içinde kampanya hemen çıkmakta. Whatsapp veya telegram üzerinden adres iletirseniz adresinizi kontrol edebilirim.

3- Tek telefon üzerinden oluyor mu?
-Bu konu muallakta aslında, bazen oluyor bazen olmuyor, kendimden örnek vermek gerekirse 2-3 defa aynı telefondan kampanya çıktığında tekrar çıkma olasılığı baya düşük. Bunun için bilgisayarınız var ise Memu, Bluestacks gibi programları kullanarak ve bu android emülatörleri kopyalama yöntemi ile çoğaltarak çözebilirsiniz.
Wp link yanlis