Bu kazanç yöntemini anlatan olacağını sanmıyorum. Çünkü "hep ben" algısı hakim.
Aslında kazanç yönteminden ziyade birazcık bunun ihtimal dahilinde olduğuna dair inancımın tazelenmesi gerekli.
En iyi motivasyon kaynağı: Birisinin kazancını paylaşması... (xx.xxx ve üstü)
Aynen öyle, o tarz bir şeyler lazım. Çünkü nedense sürekli olarak bir hayal gözüyle bakıyorum.
Sana senden başka herkes el..
Aynenn öyle.
Benim motivasyon kaynagım
1-Enine boyuna düşünürüm her türlü olasılıgı
2-yüzde 50 50 de kalırsam o işe girmem
3-eger yüzde 70 başarı ihtimalim varsa 1 dakika düşünmem
4-Sonuna kadar inanırım o hedefe gelene kadar bırakmam o hedefe gelince büyük ihtimal satarım

5-Çok şükür başarısız proje sayım 0.
Bu konuda hiç tecrübem bulunmadığından herhangi bir çıkarımda bulunamıyorum. Aslında kaybeceğim hiçbir şey yok ama bu emeği vermek de bir sermaye aslında.
Merhabalar hocam 2014te ilk adsense girdiğimde blogspot sitem vardı günlük 1 1.5tl kazanıyordum benim için müthiş bir kazançtı

bir arkadaşımın albüm sitesi vardı günlük 70 80tl kazanıyordu vay be bende kazanabilirmiyim diye sektöre girdim 2. ay günlük 80 100 hatta 250 300 bile gördüğüm olmuştu. O zaman o arkadaşın kazancını görüp o sektöre girmeseydim belkide olduğum yerde sayacaktım albüm sitesini açtığım zaman adsense tarafında da gözüm açılmıştı

edindiğim bu tecrübeler ile en yüksek kazancım tek günde 13k olmuştu 2019 yılında.
Denemekten zarar gelmez bence hocam kendinize inanın
Aranann kaannn, teşekkür ederim. Elimde güzel bir kw var, istatistikleri sizinle paylaşsam ufak bir yorum yapabilir misiniz?