Vay be herkes diyetisyen olmuş

Arkadaşım öncelikle kilo alamamanın sebebinin ne olduğunu öğrenmelisin. Düzenli ve dengeli beslendiğin takdirde kilo almıyorsan metabolizman çok hızlı çalışıyor olabilir. Maalesef çoğu doktor kağıt üstünde doktorculuk oynuyor. Şu tahlilleri yap, şu yemekleri ye kilo alırsın mantığı. Mutlaka profesyonel olanları var ama geneli ne öğrendiyse onu uyguluyor.

Misal benim metabolizmam hızlı çalışıyor, hassas bağırsak sendromu da var. B12 seviyem de yerlerde. Haliyle kilo almam zorlaşıyor. Gerçi B12 düşük olup metabolizmam nasıl hızlı çalışıyor oda muamma

Askerden geldikten sonra bir süre çarşıya gittiğimde devamlı hamburger yiyordum. Eve geldiğimde yine aynı yemekleri yiyordum. Herhangi bir değişim yapmadım beslenmem de. Fakat bir süre sonra göbeğim çıkmaya bel çevrem de ciddi derece de yağlanmaya sebep oldu. Artık yemiyorum ama aldığım yağları da eritemiyorum Aynen senin gibi ne alıyorum ne veriyorum.

Sana tavsiyem tozları falan boşver. Kahvaltını düzenli yap. Abur cuburdan uzak dur. Karbonhidrat ağırlıklı beslen. Et, süt, balık, tavuk ağırlıklı beslen. Ama en önemlisi su tüketimi ve spor. Sen protein tozundan değil bence hareketten dolayı kilo aldın. Protein tozu kilo aldırmaz yoksa.