sosyalteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sicil sorgulama da görünebilir diye tahmin ediyorum.
teşekkürler baktım oradan bir şey yok galiba işlemediler

Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sicil sorgulamada gözükmüyorsa sizin sorgulayabileceğiniz başka bir ekran yok ancak sorgulama ve kaldırma işlemleri için Milli Eğitim Genel Müdürlüğüne başvurabilirsiniz. Öğrencinin almış olduğu ve dosyasından çıkartılan disiplin cezaları okul idaresi tarafından işlenir. 12. sınıf öğrencilerinin geçmiş dönem veya yıllara ait disiplin cezaları var ise ve sene sonu öğretmenler kurulunda kaldırılması uygun görülürse öğrencilerin diploma / mezuniyet işlemi yapılmadan önce ilgili ekrandan cezalarının kaldırılması gerekmektedir. Mezun duruma gelen öğrenci için cezası kaldırılma işlemi yapılamayacağından bu durumda öğrencinin cezasının kaldırılması için ilgili Genel Müdürlüğe yazı ile ivedilikle başvurulması gerekmektedir.
Teşekkürler bizim okulumuz kapandığı için son sene devlete geçmiştik orada da virüs çıktı ortaya karıştı her şey sicil kaydımda bir şey gözükmüyor galiba işlememişler

CodeKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polise intikal etmemiş hiç bir konu sicile geçmez. Poliste de eğer örnektir: müstehcenlik den işlem gördünüz diyelim yada terör v.b sicile işler ve memuriyete engeldir.
Bilmiyorum bize hep okulda disiplin suçu alırsanız memur olamazsınız diye öğrettiler