Diba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Bip; Kendisi bana Kanva sattı. Sadece satmak denmez buna, gerçekten de her sorduğum soruya anında cevap verdi. Referansım oldu, forumda daha aktif olmamı, soru sormaktan çekinmememi sağladı. Forumun asosyali ve hayalet gibi kalan ben, onun sayesinde daha aktifim. Sekiz yıldır üyeyim, harika dostluklarım var. Editörlüğünü yaptığım herkes arkadaşım oldu ama alışveriş yapıp iletişimde kaldığım hiç olmamıştı.

Teşekkür ederim
@Diba; çok teşekkür ederim teveccühün... Böyle şeylere vesile olmayı becerebildiysem ne mutlu bana. Konuyu ve yazdıklarını görünce duygulandım desem yalan olmaz heralde. 8 yılda açtığın 6 konudan biri ben olmak beni çok mutlu etti.

Forumda tanıdığım ve "sen" diye hitap etmemi istememi isteyen değerli kişilerden birisin. Yardımcı olmayı severim, tıpkı senin de öğrenci ve içerik yazarları yetiştirdiğin gibi.

Ne yalan söyleyeyim; yazdığı makalelere senin kadar özen gösterip, makale yazdığı siteleri senin gibi sahipleneni de görmemiştim. Site sahibinden daha çok sahipleniyorsun siteleri.

Umarım bu aktifliği forumda daha sık devam ettirirsin. Forumdaki konuların senin gibi her düşünce hakkında bir fikri olanlara ihtiyacı var. İyi ki varsın.

gorevburada adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle kişiler iyiki varlar
Teşekkür ederim değerli hocam, sizler de iyi ki varsınız.

fatihalgul432 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Severiz kendisini
Teşekkür ederim Fatih hocam sağ olun eksik olmayın, sevgiler...

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Severdik iyi biriydi hayır hasenat işlerini severdi
Bu dünyadan göçünce umarım arkamızdan böyle şeyler denmesini sağlayabiliriz hepimiz.

GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Bip;profilinize girince farkettim r10da hareketli kapak fotoğrafı özelliği mi eklendi?
Uzun zamandır var bu özellik.

Koyacağınız gif veya resim 2000 × 400 boyutunda olursa tam oturur.

Diba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak şimdi buraya gelip bunu uzun uzun açıklar