-Uygulama api içermiyor bir internet sitesinede bağlı değil , Elimde olan 1000lerce söz'ü direkt uygulama içine bırakıyorum uygulama boyutu 3-5 mb arasında oluyor .
-Kaynak kod teslimi + Admob reklam eklemesi yapılır. Java dilinden yapılır . Ödeme deneme apk sından sonra
-İçine dilerseniz mini oyun bırakırım . Mini oyunlar seçeneği size ait olur . (puzzle , kelime oyunu , sayı bulma , meyve toplama oyunları , bulmaca vb )
-Mini oyunları kendim java dilinden kodlamaktayım .
-Admin paneli oluşturup dilerseniz sözleri kendiniz ekleyebilirsiniz .
(Her mini oyun 120 tl )
Uygulama fiyatı : Admin panelsiz uygulama içinden güzel bir tema + Admob + Kaynak Kodu = 200 tl (Temayı sizde seçebilirsiniz her türlü tema da yapılır)
Gelişmiş Admin Panel + 3 adet oyun + Admob + Kaynak Kodu =750 tl
Basit Admin Panel + Admob + Kaynak Kodu = 350 tl
Herhangi bir telif hakkı olmaz . Uygulama yayına girdikten sonra iyi bir reklam ile paranızı rahat bir şekilde çıkarırsınız .
Yaptığım uygulamalara güveniyorum daha önce kazandım hatta şöyle bi notta bırakıyorum .
Uygulama yayına girdikten 2 ay sonra uygulamayı beğenmezseniz ve para kazanamazsanız ve kodlarında bir değişiklik yapmaz iseniz aynı fiyata sizden geri alırım . Sadece 2 ay sonra ödemeyi geri alırım .
Farklı uygulamarda yapabilirim . 50+ mobil uygulama yapmış biriyim sadece android ama
İletişim Pm.