Merhaba değerli arkadaşlar herkes soruyor hesap almak istiyor reklam çıkmamı istiyor ama mesleğim gereği sürekli reklam hizmeti veremiyorum. Bu nedenle size kendi kullandığım kesin çözümü söylemek istedim. Reklâm botları yüzünden facebook artık sıfır hesaplara yada eski hesaplara direk gir reklam at izni vermiyor ve direk siradisina atıyor yafa devredışı bırakıyor. Peki çözüm ne ben ne yapıyorum. Öncelikle sıfır hesapları alıp socianoid programına giriyorum ve 15 gün Çerezlemesi için hergün açıyorum. Paylaşım arkadaşlık isteği grup istekleri attiriyorum facebook böylelikle hergün girilip cerezlenmis hesaba güveniyor reklamı girmeden 1 gün önce m.facebook.com üzerinden kart bilgilerini girin. Ve reklam günü çift doğrulamayı aktif edin. Ardindan reklamı girin herkes neden 50 liraya satıyorsun diyor bu kadar uğraştıran birseyi daha uygun verme şansım malesef yok. Neden paylaştın diyenler var whatsapp ta açılmayı bekleyen 800 mesaj var ve insanlar reklam ihtiyacı var madem sürekli ben sağlayamıyorum insanların işi aksamasın istiyorum. Kısaca çözüm güven sağlamak 😇😇😇