Haktan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Ben de farkındayım bu işlerin artık zor olduğunun, ama denemeden de durmak istemiyorum.

1- olabildiğince geliştirmeye çalışıyorum
2- bunun için de çok uğraşıyoruz, tecrübe edineceğiz zamanla
3- bunu dengelemek için bütün masraf kalemlerini düşünüyoruz, dediğiniz gibi sıkıntı bu kısım
4- haklısınız
5- trendyol aras kargo ile bedava kargoluyomuş, 10 TL ptt ücreti var, işler yoğunlaştıktan sonra anlaşma yapmayı düşünüyorum.
Trendyol aras kargo ile ücretsiz yollamıyor malesef güncel kargo fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz. Kargo olarak mng, sürat ve ptt önermem. En iyisi yurtiçidir ancak şu anda ben günde 500 kargo dahi vericem deseniz 12-13₺'den başlar direkt müdür ziyaret etti geçen gün o söyledi. Aras kargo kötünün iyisidir olumsuz birşey söyleyemem. Mutlaka trendyol > site > kargo firması api entegrasyonunu yapınız çok işinize yarayacaktır. Trendyolda satış yapmak istiyorsanız çok iyi hesap yapmanız gerekir ve ilk zamanlar puan ve satış adına zarar etmeniz gerekebilir. Size tavsiyem bu dönemlerde trendyol veya kurum olarak iyi firmaları takip etmenizdir. Başarılar dilerim