Tekrardan merhaba arkadaşlar. Bir kaç gün önce Annem Youtube'ye başlamıştı. Zaten bununla ilgili de fikir ve görüşlerinizi toplamak için r10'da konu açmıştım. Youtube kanalını 0'dan açtık ve A'dan Z'ye tüm serüveni bu konuyu sürekli güncelleyerek yazmayı düşünüyorum. Böylece diğer Youtube'ye yeni başlamış veya yeni başlayacak arkadaşlar için de bir fikir olacak. Kanalı incelemek isterseniz aşağıda linki mevcut, abone olursanız da teşekkür ederim şimdiden.

NOT: Haftada minimum 5 gün, düzenli olarak video atmayı planlıyoruz.

Kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCMj...OlNgGI7lGUcKpA

8 Şubat 2021 (Mevcut abone sayısı 20-30 / toplam kanal görüntülemesi 30-40)
1- Youtube kanalı kuruldu.
2- Gerekli tasarımlar ayarlandı.
3- Temel Youtube Studio düzenlemeleri yapıldı.
4- Tanıtım ve kanal içeriği temalı ilk video çekildi ve editlendi.
5- Tanıtım ve kanal içeriği temalı ilk video atıldı.
6- Youtube ve Youtube kanalı sahibi olmak hakkında fikir ve görüşleri merak ettiğimiz için r10'da konu açıldı ve sizden de destek geldi, tekrardan teşekkürler.
7- İlk video ve kanal benim yakın arkadaşlarım ile paylaşıldı .

9 Şubat 2021 (Mevcut abone sayısı 50-60 / toplam kanal görüntülemesi 180)
1- Detaylı Youtube Studio düzenlemeleri yapıldı.
2- "KÖY MÜ DAHA İYİ ŞEHİR Mİ?" konulu İkinci video çekildi ve editlendi.
3- "KÖY MÜ DAHA İYİ ŞEHİR Mİ?" konulu İkinci video atıldı.
4- Bazı facebook gruplarında ücretsiz olarak kanal ve içeriği hakkında paylaşım yapıldı.
5- Artık annemin de tüm tanıdıklarına, akrabalarına ve çevreye youtube kanalı paylaşıldı.

10 Şubat 2021 (Mevcut abone sayısı 1310 / toplam kanal görüntülemesi 459)
1- Perşembe günü annem evde olmayacağından bugün 3. ve 4. video çekildi ve editlendi.
2- "KÖPEĞİMİZ HİRANIN MACERA DOLU HİKAYESİ! | KÖPEK SAHİBİ OLMAK" konulu üçüncü video atıldı.
3- Twitch yayıncısı Tuğkan "Elraenn" Gönültaş tarafından canlı yayında annemin youtube videosunu izlediler ve destek oldular, çok teşekkürler.
4- Elraenn'in desteğiyle an itibariyle annemin 1310 abonesi oldu ve ilk videosu tamı tamına 6 bin izlendi. Diğer videolardaki izlenmeler de arttı.

11 Şubat 2021 (Mevcut abone sayısı 1490 / toplam kanal görüntülemesi 6000 civarı)
1- Dünkü yaşanan olaylar ile alakalı genel bir teşekkür ek videosu çekildi.
2- "ELRAENN VİDEOMU İZLEMİŞ! HERKESE TEŞEKKÜRLER! | OT TOPLARKEN SOHBET EDELİM | KÖY HAYATI" konulu ek video atıldı.

12 Şubat 2021 (Mevcut abone sayısı 1500 / toplam kanal görüntülemesi 8317)
1- "KÖYDEKİ HAYVANLAR! | İNEK,KAZ,HİNDİ,KOYUN,GÜVERCİN... | KOMŞUMU ZİYARET ETTİK!" konulu dördüncü video atıldı.