Selamlar,
Herkes gelişen dijital dünya ile birlikte bir şeyler yapmaya çalışıyor. Kimileri maaşlarından ayırıp web sitelerine yatırım yapıyor, kimileri tüm birikimini e-ticarete döküyor. Kimi öğrenciler ise harçlıkları ile bir şeyler yapmaya çalışıyor.
Sektörde yer alıp hizmet veren herkesi ben "sosyal esnaf" olarak adlandırıyorum. Sosyal alanda ki esnaflar var birçok alanda. Az önce de bir şikayet konusunda gördüm ve daha öncesinde de gördüğüm için artık nedense sinirlenir oldum.
İnsanlar bu sosyal esnaf arkadaşlardan hizmet alıp, ödemesini peşin yapıyor. Sonrasında ödemesini yaptığı işin takibini ve gerektirdiği soruları soruyor. Fakat sosyal esnaflarımız ise müşterisini mağdur ettiği yetmezmiş gibi bir de gerekli yerlerden de hizmet veremeyeceğini söylüyor.

Bu ve bunun gibi birçok şikayet konusu inceliyorum sadece bir kişi için değil. Ayrıca da tanımam etmem daha önce de bir işim olmadı.
Diyeceğim o ki; sadece referansı çok olup sürekli hizmet veren arkadaşlarla iş yapmadan önce doğru iletişim kurup, iş hakkında çeşitli detaylar istemeniz. Sonrasında ödemenizi yapmanızla kalır, en kısa yoldan bile iletişim kuramayacağınızla öğrenirsiniz.
Sinirlendim ve konu açarak belirtmek istedim. Verdiğim rahatsızlık için özür diler, iyi forumlar dilerim.