ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kardeşimin hayvan sevgisi üst düzeyde. Sokak ta bir aç hayvan görsün o yaşında gider süt alır kendi parası ile süt verir. Kasaba gider kemik alıp kemik verir köpeklere. Ben çok severim benim hayvan sevgimi ona aşıladım zaten o konuda hiç bir eksikliği yok. Daha geçen gün burnu akan bir kediyi benden gizli dükkana almış dışarda üşümesin diye. Bir hayvan görsün hasta 14 yaşında olmasına rağmen hemen veteriner vs arar çağırır duyarsız kalmaz. Bugün ki olay da ise yakınlarda belediyeye ait bir barınak var oraya bile gidip yavru köpek istemiş çocuklara köpek verebilmek için baya parçalamış kendini bugün. Ama işte hayvan da bir can sonuçta çok üzüldüm ayrıca köpeğin yerine bir bebek bir çocuk olsa napardık bunu kendisine daha önce anlatmama rağmen beni dinlememesi arabayı kaçırmasını düşündükçe boğazlayasım geliyor ama firenliyorum kendimi
hocam insan ufak hata yapınca dersini almıyor büyük bir hata yapınca dersini alıyor kardeşiniz artık dersini aldı

Bunu kendimden biliyorum hocam

Size karışmak gibi olmasın ama hocam kardeşiniz arabaya bu kadar meraklıysa ayda 1 felan boş bir araziye felan gidin hocam kardeşinizle beraber sürün bu kadar ilgisi olması güzel bir şey kursağında kalmasın