ininal var komisyon alıyor diye pep karta geçtim. onu kullanmadan papara daha cazip geldi paparayı aktif kullanıyorum ama para yatırma işi için değil. kredi kartım olmadığı için internetten alış veriş için sadece tercih ediyorum. para yatır para çek hiç yapmadım yapmayıda düşünmem.
daha sonra tosla kart aldım kampanyaları hediyeleri çekilişleri çok oluyor diye. piyasadaki ücretsiz yükleme sınırı olmayan tek şart. 10 bin lira felan site yetersiz geliyorsa bilemem.
tabii bu ücretsiz ve bakiyesi 10 binlere aylık çıkan kart aktif olması için.herhangi bir bankada hesabınız olması lazım.o banka atm sinde tosla kartı girip işlem yaptığınzıda ufakta olsa. tosla sizi güvenilir kişi oalrak atayıp bakiyenizi 10 bin lira yapıyor aylık.ve ücretsiz yükleme akbank atm sinden. en son böyleydi yanılmıyorsam.
şimdi baktım 20 bin liraya yakınmış
birtek paycell im yok.o en çok tasarımı çekilişleri avantajları hoşuma giden kart ama hep komisyon işlemlerde.para yatırmada. ya turkcell fatura. turkcell superonline fatura yatıracaksın. kendi faturalarını kendi bünyesine yatıracaksın 2 lira komisyon kesiyor.böyle bir gariplik olurmu ya. bende inadına ptt ye gidiyorum 2 tlyi o kazansın diyorum
ama interneten ödeyince faturaları komisyon yok karta.paycell ile ödeyince 2 tl garip ya