Merhaba,

LinkedIn Şirket Sayfası Kurulumu ve SEO Uyumlu Kurumsal Optimizasyon

Dünyanın en büyük profesyonel ağında markanızın dijital kartvizitini oluşturmaya hazır mısınız?

LinkedIn şirket sayfası, sadece bir profil değil; markanızın güvenilirliğini artıran, potansiyel müşterilerinize ve çalışan adaylarınıza ulaşmanızı sağlayan en güçlü kurumsal araçtır.
Sizin için işletmenizi LinkedIn algoritmasına uygun, prestijli ve tamamen optimize edilmiş bir şekilde kuruyorum.

Neler Sunuyorum?

• Profesyonel Kurulum: Şirket türüne uygun (Küçük İşletme, Orta/Büyük Ölçekli, Eğitim Kurumu vb.) doğru yapılandırma.
• SEO Odaklı Metinler: "Hakkımızda" kısmını, aramalarda görünürlüğünüzü artıracak stratejik anahtar kelimelerle hazırlıyorum.
• Görsel Kimlik: Kurumsal kimliğinize uygun kapak fotoğrafı ve profil resmi optimizasyonu.
• Sayfa Yapılandırması: Özel eylem butonu (Web sitesine git, Kayıt ol vb.), lokasyon bilgileri ve uzmanlık alanlarının eklenmesi.
• Etiket ve Topluluk Yönetimi: Markanızla en alakalı hashtag'lerin belirlenmesi ve sayfa takibinin açılması.
• Analiz ve Raporlama Paneli: Sayfanızı nasıl yöneteceğinize dair kısa bilgilendirme.

Neden Beni Tercih Etmelisiniz?

İş dünyasının dinamiklerine hakim bir bakış açısıyla, markanızı rakiplerinizden ayıran kurumsal bir duruş sergilemenizi sağlıyorum. Sadece bir sayfa açmıyor, LinkedIn ekosisteminde fark yaratacak bir temel inşa ediyorum.

Hizmet Süreci:

1. Sektörünüz ve hedef kitleniz hakkında bilgi alımı.
2. Taslak metinlerin ve görsellerin onaya sunulması.
3. Sayfa kurulumu ve teknik ayarların tamamlanması.
4. Teslimat ve sayfa yöneticiliği devri.

BAŞLANGIÇ PAKETİ
Sayfa açılışı, logo ve kapak görseli yükleme, temel hakkımızda yazısı.

Ücret: 1650 TL

STANDART PAKET
SEO uyumlu anahtar kelimeler, özel buton kurulumu, detaylı şirket tanımı, hashtag yapılandırması.

Ücret: 2100 TL

PROFESYONEL PAKET
Standart pakete ek olarak sayfa içerik stratejisi ve sayfa yönetimi danışmanlığı

Ücret: 3000 TL

Referanslar