Öncelikle değerli yorumun için çok teşekkürler windows video maker vardı önceden cretsiz olarak, bunu şimdilerde windows essential tools içerisinde googleda aratınca ulaşabiliyorsun. onda dediğin gibi çok kolay şekilde düzenlemeler yapabiliyorsun.
bende foruma üyeyim.youtube acemi diye başlık varmış sayenizde haberim oldu. sevdim bu başlığı. aslında karşılıklı abone olunacak bir başlık olsa güzel olurdu.belkide vardır bilmiyorum.
oğlunuz anlatırken geçişleri çok az daha yavaş yaaprsa iyi olur.mouse okunu çok oynatıyor. işitme kaybı olan insanlar için alt yazı olmasa bile. mesela o ok yavaş yavaş tane tane ilerlese görsel olarak anlaşılır yaptığınız anlaşılır. azınlıkta olsa bunlarla ilgilenenler var.
birde merak ediyorum.bu video editlerken youtube videolarında hiç rastlamadım. mesela ben video çektim. 03:22 ile 03:27 arasındaki 5 saniyesi sileceğim.geri kalan yer birleşecek. saniye dakika yani süre üzerinden editlemeyi gösterene hiç rastlamadım.
windowsta nasıl yapılır bilmiyorum. eskiden mac osx kullanırken imovie porgramında bunu yapıyordum. Quciktime pro video programında dizi izlerken yapıyordum bunu. 4 yıldır windowstayım.windows üzerinde hiç bir uygulama kullanmadım editlemeyle ilgili. Lakin videoda süreyi göstererek görsel bir şekilde,süre üzerindne editleme olursa en kısa en net anlaşır. umarım demek sitediğim anlaşılmıştır