Tüm dünya genelinde aynı sıkıntı var. Bizim açtığımız 10 20 hesap yüzünden güncelleme yapmıyorlar. Hintliler sağolsun günde 1milyon ads hesabı açmıyorlarsa ben boşuna buradayım demektir.
Şuan açmıyomuyuz açıyoruz sorunsuz yayına girende oluyor suspend girende. Denemelerimizdeki domainlerimizi sürekli 0 domain olarak tutuyoruz. 1 bilemedik 2 haftaya normale oturacaktır. Bu sorunun aynısını 2 ay öncede yaşadık ve düzeldi. O gün
@AdPengu; Berk,
@Rexx; ilede sürekli uğraşıyorduk ve çözüme kavuşturmuştuk. Şuandada bir çok ads ci arkadaşımız ile çözüm arayışındayız. Burada ads hesapları satanların hiç birisinin rakibini kötü görmesini istemem. R10'un bizim kullandığımız hesaplardan ihtiyacı günlük olarak 1000'in üzerindedir. Bu sayıyı hiç bir ads ci tek başına karşılayamaz, son güncellemeden sonra ben bunu anladım. Sadece mesajlara yetişmek imkansız. Bu hesapları kullandığımız için kötü gözle bakanlarada hak vermiyorum. Bir çok müşterim bizim sayemizde köşeye para atmaya başladıklarını söylediler. Ads tık saldırısı alanlar bile şuanda mutluki bu tık saldırısını 0'a indirgiyoruz.
açıkcası konuya gelip kendi reklamınızı yaptığınız için de ne denir ki